Scott Spur Cykelbrille – Trail Linse – Sort

Scott Spur Cykelbrille – Trail Linse – Sort

Scott Spur Cykelbrille – Trail Linse – Sort

kr 799,00

Scott Spur Cykelbrille med Trail Linse i Sort er den perfekte følgesvend til dine eventyr på stierne. Med en letvægtsramme og klar synsfelt, giver disse briller dig optimal beskyttelse og komfort under din cykeltur. Tag din kørsel til det næste niveau med Scott Spur Cykelbrille!

Scott Spur Cykelbrille – Trail Linse – Sort

Scott har skabt en fantastisk solbrille, der er udstyret med en glasteknologi, som normalt kun findes i dyre solbriller. Denne brille performer exceptionelt godt på sporet og sidder tæt til hovedet for optimal komfort.

Dette er det seneste indenfor innovation, og de nye Scott Spur cykelbriller repræsenterer det næste skridt indenfor solbriller til cykling.

Scott har lavet en meget fin solbrille, som har en glasteknologi der ellers er forbeholdt dyre solbriller. Den performer godt i sporet og sidder tæt på hovedet.

Det sidste nye indenfor innovation, de nye Scott Spur repræsenterer det næste indenfor solbril. Scott Spur Cykelbrille – Trail Linse – Sort.

Hvorfor det er godt at have? Med den avancerede glasteknologi og design sikrer denne cykelbrille optimal beskyttelse mod solen og samtidig giver den et skarpt syn på sporet. En perfekt kombination af funktionalitet og stil.

Scott Spur Cykelbrille - Trail Linse - Sort: Køb Nu og Oplev Topkvalitet

Få et skarpt syn og beskyttelse med Scott Spur Cykelbrille - Trail Linse - Sort. Optimalt til trailkørsel med høj kvalitet og stilfuldt design.

Product SKU: 2660061040302

Product Brand: Scott

Produkt valuta: DKK

Produkt pris: 799

Pris Gælder til: 1970-01-01

Redaktørens bedømmelse:
4

Butik:

Brand:

Varenr.:

EAN:

Fragtpris:

Leveringstid:

Cykelexperten.dk

Scott

2660061040302

N/A

49

N/A

Relaterede produkter