2117 OF SWEDEN Sal – Cykelshorts med pude – Sort – Str. M

2117 OF SWEDEN Sal – Cykelshorts med pude – Sort – Str. M

2117 OF SWEDEN Sal – Cykelshorts med pude – Sort – Str. M

kr 399,00

Tag din cykeltur til næste niveau med 2117 OF SWEDEN Sal cykelshorts. Med en behagelig pude og stilfuldt sort design er disse shorts perfekte til lange ture. Str. M passer til de fleste, så du kan nyde komforten og stilen uden bekymringer.

2117 OF SWEDEN Sal – Cykelshorts med pude – Sort – Str. M

Sal er et par lækre og yderst komfortable cykelshorts fra 2117 of Sweden med en ergonomisk pude, lavet af tre forskellige skumtykkelser for at sikre optimal støtte og komfort under lange cykelture. Shortsene er designet til at give dig den bedst mulige pasform og bevægelsesfrihed, samtidig med at de effektivt transporterer sved væk fra kroppen for at holde dig tør og behagelig.

Med Sal cykelshorts kan du nyde hver tur i sadlen uden ubehag eller irritation. De sorte shorts har en stilfuld og tidløs udseende, der passer til enhver cykeltrøje eller træningsoutfit. Uanset om du er en erfaren cyklist eller nybegynder, vil disse shorts give dig den nødvendige støtte og komfort til at præstere dit bedste.

Shortsene har en praktisk størrelse M, der passer til de fleste voksne cyklister. De er lavet af holdbare materialer, der sikrer langvarig brug og let vedligeholdelse. Med 2117 of Sweden Sal cykelshorts kan du fokusere på din præstation og nyde glæden ved at cykle uden bekymring om ubehagelige shorts.

Hvis du leder efter pålidelige og komfortable cykelshorts til dine eventyr på landevejen eller i skoven, så er 2117 of Sweden Sal det perfekte valg for dig. Prøv dem i dag og oplev forskellen!

Sal er et par lækre og yderst komfortable cykelshorts fra 2117 of Sweden med en ergonomisk pude, lavet af tre forskellige skumtykkelser for optimal støtte og komfort under lange cykelture. Disse shorts er designet til at give dig den bedst mulige oplevelse på cyklen, uanset om du er en erfaren rytter eller nybegynder.

Det er vigtigt at have ordentligt udstyr, når man cykler, og 2117 OF SWEDEN Sal – Cykelshorts med pude – Sort – Str. M er et glimrende valg for enhver cyklist. Shortsene er lavet af høj kvalitet materialer, der sikrer holdbarhed og god pasform.

Med de ergonomiske puder i disse cykelshorts kan du undgå ubehag under lange træninger eller ture. Puderne er designet til at reducere trykket på sarte områder og sikre en behagelig køreoplevelse hver gang.

Så hvis du leder efter et par cykelshorts, der kombinerer stil, komfort og funktionalitet, så bør du overveje at investere i et par 2117 OF SWEDEN Sal – Cykelshorts med pude. De vil helt sikkert være en god investering for din næste cykeltur.

Få komfortabel cykling med 2117 OF SWEDEN Sal - Cykelshorts med pude - Sort - Str. M

Få maksimal komfort og ydeevne med 2117 OF SWEDEN Sal cykelshorts i sort. Den perfekte pasform til din næste cykeltur. Bestil nu i størrelse M!

Product SKU: 7312590058723

Product Brand: 2117 Of Sweden

Produkt valuta: DKK

Produkt pris: 399

Pris Gælder til: 1970-01-01

Redaktørens bedømmelse:
4

Butik:

Brand:

Varenr.:

EAN:

Fragtpris:

Leveringstid:

Cykelpartner

2117 Of Sweden

7312590058723

7312590058723

N/A

1-3 dage

Relaterede produkter