Castelli SORPASSO RoS BIBTIGHTS Cykelbukser – Rover Green

Tilbud
Castelli SORPASSO RoS BIBTIGHTS Cykelbukser – Rover Green

Castelli SORPASSO RoS BIBTIGHTS Cykelbukser – Rover Green

kr 1.023,00 kr 1.279,00

Oplev Castelli SORPASSO RoS BIBTIGHTS Cykelbukser i Rover Green - det perfekte valg til kolde vejrforhold. Med avanceret teknologi for vind- og vandbeskyttelse samt komfortabelt Progetto X2 Air-pude, vil disse bib tights sikre en behagelig og varm køreoplevelse. Kvalitet og stil mødes i dette top-produkt fra Castelli.

Castelli SORPASSO RoS BIBTIGHTS Cykelbukser – Rover Green er det ultimative valg til cyklister, der ikke lader sig stoppe af hverken kulde eller regn. Disse bibtights er skabt til at kunne klare de mest ekstreme vejrforhold og de længste træningsture.

Med Castellis innovative teknologier som Nano Flex 3G-stof og Nano Flex Xtra Dry, er disse bibtights både vandafvisende og varmeisolerende. Det strækbare materiale sikrer en behagelig pasform, der følger dine bevægelser på cyklen.

SORPASSO RoS BIBTIGHTS har et komfortabelt Progetto X2 Air-sæde, der giver optimal støtte og komfort på selv de længste ture. De reflekterende detaljer øger synligheden i dårligt vejr og i mørke omgivelser, hvilket gør dig mere sikker på vejen.

Detaljer som lynlås ved anklerne gør det nemt at få bukserne af og på, mens den høje talje holder ryggen varm og beskyttet mod udkøling. Sorpasso RoS bibtights fra Castelli er det perfekte valg til dedikerede cyklister, der ikke går på kompromis med hverken komfort eller ydeevne.

Disse Sorpasso RoS bibtights fra Castelli er lavet til de mange og lange timer i sadlen, under de hårdeste og koldeste forhold. Med et ultra-strækbart materiale, som også giver varme, har vandafvisende Nano Flex 3G-stof samt Nano Flex Xtra Dry for ekstra beskyttelse mod vind og vejr.

Castelli SORPASSO RoS BIBTIGHTS Cykelbukser i farven Rover Green er designet med fokus på komfort og ydeevne. De er perfekte til cyklister, der ikke lader vejret stoppe dem fra at træne eller køre lange distancer. Disse bibtights sikrer optimal bevægelsesfrihed og beskyttelse mod elementerne.

Med Castelli Sorpasso RoS bibtights får du både stilfuldt design og høj funktionalitet, så du kan nyde dine cykelture uanset vejrforholdene.

Få overlegne Castelli SORPASSO RoS BIBTIGHTS Cykelbukser - Rover Green

Få overlegen præstation og komfort med Castelli SORPASSO RoS BIBTIGHTS Cykelbukser i Rover Green. Perfekt til dine cykelture i enhver sæson!

Product SKU: 4520522-303-M

Product Brand: Castelli

Produkt valuta: DKK

Produkt pris: 1023

Pris Gælder til: 1970-01-01

Redaktørens bedømmelse:
4

Butik:

Brand:

Varenr.:

EAN:

Fragtpris:

Leveringstid:

Cykelexperten.dk

Castelli

4520522-303-M

N/A

49

N/A

Relaterede produkter