AGU Storm Breaker Rain Essential – Regnjakke – Dame – Sort – Str. L

AGU Storm Breaker Rain Essential – Regnjakke – Dame – Sort – Str. L

AGU Storm Breaker Rain Essential – Regnjakke – Dame – Sort – Str. L

kr 749,00

Hold dig tør og stilfuld med AGU Storm Breaker Rain Essential regnjakke til damer. Den sorte farve og størrelse L passer til enhver garderobe. Designet med høj kvalitet og funktionalitet, er denne regnjakke et must-have til de våde dage.

AGU Storm Breaker Rain Essential – Regnjakke – Dame – Sort – Str. L

AGU Storm Breaker Rain Essential cykeljakke er en uundværlig følgesvend på dine cykelture, der beskytter dig mod elementerne med stil.

Jakkens lette og kompakte design gør den nem at have med på farten, så du altid kan være forberedt på uventet regnvejr. Den sorte farve og elegante snit gør jakken velegnet til både hverdagsbrug og sportslige aktiviteter.

Den vind- og vandafvisende jakke er lavet af høj kvalitet materiale, der sikrer, at du forbliver tør og komfortabel under alle vejrforhold. Med tapede sømme og justerbar hætte kan du skræddersy jakken til din egen pasform og behov.

Storm Breaker Rain Essential jakken er specielt designet til kvinder og har en feminin pasform, der følger kroppens kurver for optimal bevægelsesfrihed. Størrelse L passer perfekt til kvinder med en større størrelse.

Så uanset om du pendler til arbejde eller træner udendørs, vil AGU Storm Breaker Rain Essential jakken være din pålidelige partner i al slags vejr.

AGU Storm Breaker Rain Essential cykeljakke er nem at have med på farten, til at beskytte dig imod vind og regn. Jakken er designet til at give optimal beskyttelse mod elementerne, samtidig med at den er let og komfortabel at have på.

Jakkens design gør det nemt for dig at pakke den sammen og have den med i din cykeltaske eller rygsæk, så du altid er forberedt på skiftende vejrforhold under dine cykelture.

Det er vigtigt at have en pålidelig regnjakke som AGU Storm Breaker Rain Essential – Regnjakke – Dame – Sort – Str. L, når du cykler, da den kan redde dig fra at blive gennemblødt og dermed undgå ubehagelige situationer og sygdomme.

Beskyt dig mod regn med AGU Storm Breaker Regnjakke - Dame - Sort - Str. L

Beskyt dig mod regn og vind med AGU Storm Breaker Rain Essential regnjakke til damer i sort. Str. L. Gør dig klar til enhver vejrudfordring!

Product SKU: 8717565630161

Product Brand: AGU

Produkt valuta: DKK

Produkt pris: 749

Pris Gælder til: 1970-01-01

Redaktørens bedømmelse:
4

Butik:

Brand:

Varenr.:

EAN:

Fragtpris:

Leveringstid:

Cykelpartner

AGU

8717565630161

8717565630161

N/A

1-3 dage

Relaterede produkter