AbsoluteBlack Chainring Direct Mount Singlespeed 30T – Round – SRAM – Sort

AbsoluteBlack Chainring Direct Mount Singlespeed 30T – Round – SRAM – Sort

AbsoluteBlack Chainring Direct Mount Singlespeed 30T – Round – SRAM – Sort

kr 549,00

Få maksimal ydeevne med AbsoluteBlack Chainring Direct Mount Singlespeed 30T. Den runde SRAM-kompatible kædeskive giver en jævn og effektiv kørsel. Ideel til singlegear cykler, denne kædeklinge er designet til at levere pålidelig drift under alle forhold. Opgrader din cykel i dag!

AbsoluteBlack Chainring Direct Mount Singlespeed 30T – Round – SRAM – Sort

I løbet af blot få år er AbsoluteBlack blevet en førende leverandør af kvalitetsudstyr til mountainbikes og racercykler. Deres specialitet er klinger, også kendt som chainrings, i forskellige former, størrelser og prisklasser.

Denne AbsoluteBlack Chainring Direct Mount Singlespeed 30T er designet specielt til SRAM systemer og er perfekt til singlespeed cykler. Med en rund form og 30 tænder sikrer denne chainring optimal ydeevne og holdbarhed under enhver kørselsforhold.

Chainringen er lavet af høj kvalitets aluminium, hvilket giver den letvægtsegenskaber samtidig med at den er utrolig stærk og slidstærk. Den sorte farve giver et stilfuldt udseende til din cykel.

Med AbsoluteBlack Chainring Direct Mount Singlespeed 30T får du ikke kun et pålideligt og effektivt komponent til din cykel, men også et produkt fra en anerkendt producent inden for branchen. Gør din cykel klar til eventyr med denne high-performance chainring.

Inden for bare få år er AbsolutBlack blevet en stor leverandør af dimser og dutter til særligt mountainbikes, men også til race. Klinger er deres speciale, nærmest specialister. Klinger, også kaldet Chainrings, findes i mange former, størrelser og prisklasser.

AbsoluteBlack Chainring Direct Mount Singlespeed 30T – Round – SRAM – Sort er et eksempel på et kvalitetsprodukt fra AbsolutBlack. Denne klinge er designet til at levere optimal ydeevne, holdbarhed og pålidelighed til din cykel.

Det er vigtigt at have en god klinge på din cykel for at sikre jævn og effektiv trækkraft samt optimal kraftoverførsel. En kvalitetsklinge som AbsoluteBlack’s Chainring vil bidrage til en bedre cykeloplevelse og forbedre dine præstationer på sporet eller vejen.

Få mest ud af din cykel med AbsoluteBlack Chainring - SRAM - Sort

Få mest muligt ud af din cykeltur med AbsoluteBlack Chainring Direct Mount Singlespeed 30T - Round - SRAM - Sort. Øg din præstation og kør længere!

Product SKU: SR30BK

Product Brand: AbsoluteBlack

Produkt valuta: DKK

Produkt pris: 549

Pris Gælder til: 1970-01-01

Redaktørens bedømmelse:
4

Butik:

Brand:

Varenr.:

EAN:

Fragtpris:

Leveringstid:

Cykelexperten.dk

AbsoluteBlack

SR30BK

N/A

49

N/A

Relaterede produkter