BASIS VARE OPGRADERING: Sparta Bosch 625wh batteri (4000,-)

BASIS VARE OPGRADERING: Sparta Bosch 625wh batteri (4000,-)

BASIS VARE OPGRADERING: Sparta Bosch 625wh batteri (4000,-)

kr 4.000,00

Få mere ud af din elcykel med det kraftfulde Sparta Bosch 625wh batteri fra Bosch. Med en værdi på 4000,- kan du forvente længere køreture og mere pålidelig ydeevne. Opgrader din cykel i dag og oplev den ultimative køreoplevelse.

BASIS VARE OPGRADERING: Sparta Bosch 625wh batteri (4000,-) fra Bosch er en opgradering, som kun kan købes i forbindelse med køb af en ny Sparta elcykel med Bosch motor. Prisen er differencen mellem det monterede batteri (som vi afmonterer) og dette batteri.

Dette Sparta Bosch 625wh batteri er designet til at give din elcykel ekstra kraft og længere rækkevidde. Med et højtydende lithium-ion batteri på 625wh kan du nyde længere cykelture uden bekymring for at løbe tør for strøm.

Det nye batteri fra Bosch sikrer pålidelig og konstant strømforsyning til din elcykel, hvilket giver en problemfri køreoplevelse. Med denne opgradering får du et kvalitetsprodukt, der er skræddersyet til din Sparta elcykel med en Bosch motor.

Investeringen i dette Sparta Bosch 625wh batteri vil øge din komfort og glæde ved at cykle, da du ikke behøver at bekymre dig om at løbe tør for strøm undervejs. Tag din cykling til næste niveau med denne opgradering.

Denne opgradering kan KUN købes i forbindelse med køb af en ny Sparta elcykel med Bosch motor. Prisen er differencen mellem det monterede batteri (som vi afmonterer) og dette batteri.

Basis vare opgradering: Sparta Bosch 625wh batteri (4000,-).

Det er vigtigt at have denne opgradering, da det giver dig mulighed for at få en større og mere kraftfuld batterikapacitet til din elcykel. Med et Bosch 625wh batteri vil du kunne køre længere strækninger uden bekymring for at løbe tør for strøm. Dette er især nyttigt, hvis du foretager lange cykelture eller bruger din elcykel som transportmiddel i hverdagen.

Få enestående ydeevne med Sparta Bosch 625wh batteri (4000,-) fra Bosch

Få mere kraft og længere rækkevidde med BASIS VARE OPGRADERING: Sparta Bosch 625wh batteri (4000,-) fra Bosch. Oplev øget power og glæde på dine ture!

Product SKU: 625wh-sparta-bosch

Product Brand: Bosch

Produkt valuta: DKK

Produkt pris: 4000

Pris Gælder til: 1970-01-01

Redaktørens bedømmelse:
4

Butik:

Brand:

Varenr.:

EAN:

Fragtpris:

Leveringstid:

Cykelexperten.dk

Bosch

625wh-sparta-bosch

625wh-sparta-bosch

49

N/A

Relaterede produkter