Dynaplug Racer Pro Tubeless Bicycle Tyre Repair Kit – Sølv

Dynaplug Racer Pro Tubeless Bicycle Tyre Repair Kit – Sølv

Dynaplug Racer Pro Tubeless Bicycle Tyre Repair Kit – Sølv

kr 399,00

Reparer dine tubeless cykeldæk hurtigt og nemt med Dynaplug Racer Pro Tubeless Bicycle Tyre Repair Kit - Sølv. Denne kompakte og lette reparationssæt er designet til at holde dig kørende uden besvær. Perfekt til cyklister, der ønsker pålidelig og effektiv dækreparation undervejs.

Dynaplug Racer Pro Tubeless Bicycle Tyre Repair Kit – Sølv fra Dynaplug er det ultimative værktøj til at reparere punkteringer på dine tubeless cykeldæk. Med sit kompakte og effektive design kan Dynaplug reparere punkteringer med et enkelt tryk, takket være en specielt designet plug.

Dette kit eliminerer behovet for at skrue eller indsætte indvendige dækreparationer, hvilket gør det hurtigt og nemt at få dig tilbage på vejen igen. Den inkluderede aluminiumsbeholder holder alt sammen på ét sted og gør det let at transportere værktøjet rundt.

Den medfølgende CO2-patron giver dig mulighed for at genopblæse dækket efter reparationen, så du kan fortsætte din cykeltur uden afbrydelser. Dynaplug Racer Pro Tubeless Bicycle Tyre Repair Kit er et must-have for enhver seriøs cyklist, der ønsker at være forberedt på uventede punkteringer undervejs.

Dynaplug® er din makker, når uheldet er ude med dine tubeless cykeldæk! I et kompakt, men effektivt design, giver Dynaplug dig mulighed for at lukke punkteringer med et enkelt tryk, med en enkelt specieldesignet plug. Her er der ikke noget med at skrue. Dynaplug Racer Pro Tubeless Bicycle Tyre Repair Kit i sølv er det perfekte værktøj til hurtig og pålidelig reparation af punkteringer på farten.

Fiks punkter i en fart med Dynaplug Racer Pro Tubeless Bicycle Tyre Repair Kit - Sølv

Reparer din cykel på farten med Dynaplug Racer Pro Tubeless Bicycle Tyre Repair Kit - Sølv. Et must-have værktøj til hurtig og nem dækreparation.

Product SKU: DP0035

Product Brand: Dynaplug

Produkt valuta: DKK

Produkt pris: 399

Pris Gælder til: 1970-01-01

Redaktørens bedømmelse:
4

Butik:

Brand:

Varenr.:

EAN:

Fragtpris:

Leveringstid:

Cykelexperten.dk

Dynaplug

DP0035

N/A

49

N/A

Relaterede produkter