XLC Ringeklokke – Sort

Tilbud
XLC Ringeklokke – Sort

XLC Ringeklokke – Sort

kr 29,00 kr 79,00

Ringeklokken fra XLC er et must-have til din cykel. Den sorte Ringeklokke har en skarp lyd, der sikrer, at du bliver hørt i trafikken. Den lette montering gør det nemt at sætte den på din cykelstyr. Gør din cykeltur mere sikker med XLC Ringeklokken!

XLC Mini Cykelklokke DD-M01: Et strejf af retro charme til din cykel

Denne Mini Cykelklokke fra XLC er ikke bare en klokke; den er en skøn kombination af stil og funktionalitet. Selvom den kun vejer 45g, skal du ikke lade dig narre af dens kompakte størrelse.

XLC Mini Cykelklokke DD-M01 er ikke bare en klokke; den er en skøn kombination af stil og funktionalitet. Selvom den kun vejer 45g, skal du ikke lade dig narre af dens kompakte størrelse.

Det er altid godt at have en cykelklokke for at advare andre trafikanter om din tilstedeværelse på vejen. Med XLC Mini Cykelklokke kan du gøre dette med et strejf af retro charme.

Den sorte farve på XLC Ringeklokke giver et elegant udseende til din cykel, samtidig med at den sikrer, at du kan blive hørt tydeligt i trafikken.

Så hvis du ønsker både stil og funktionalitet på din cykel, så er XLC Mini Cykelklokke det perfekte valg for dig!

Få opmærksomhed med XLC Ringeklokke - Sort til din cykel

Få opmærksomhed på cykelstien med XLC Ringeklokke - Sort! Giv din cykel en stilfuld og praktisk opgradering med denne kraftfulde ringeklokke.

Product SKU: 2500700200

Product Brand: XLC

Produkt valuta: DKK

Produkt pris: 29

Pris Gælder til: 1970-01-01

Redaktørens bedømmelse:
4

Butik:

Brand:

Varenr.:

EAN:

Fragtpris:

Leveringstid:

Cykelexperten.dk

XLC

2500700200

N/A

49

N/A

Relaterede produkter