Blackburn Sadeltaske Kit Local Co2

Tilbud
Blackburn Sadeltaske Kit Local Co2

Blackburn Sadeltaske Kit Local Co2

kr 319,00 kr 399,00

Med Blackburn Sadeltaske Kit Local Co2 er du altid forberedt på punkteringer under dine cykelture. Den kompakte sadeltaske indeholder alt hvad du behøver for at reparere en punktering hurtigt og nemt. Medfølgende Co2 patron sikrer en lynhurtig genoplivning af dækket, så du kan komme hurtigt tilbage på vejen.

Blackburn Sadeltaske Kit Local Co2 er en utroligt praktisk sadeltaske, der gør det nemt at opbevare dine cykelreparationssæt under din cykeltur. Med en nem og sikker montering kan du have din værktøjsudrustning lige ved hånden i tilfælde af en nødsituation.

Denne sadeltaske har en stor åbning, hvilket gør det let at få adgang til dit Grid 8 multiværktøjssæt, der inkluderer unbracho, stjerne og torx nøgler. Derudover kommer den også med en Co2 pumpe og Co2 patroner samt 2 dækjern, så du er godt rustet til at håndtere punkteringer på vejen.

Med refleks linjer øges synligheden for andre trafikanter, hvilket øger din sikkerhed under kørsel i mørke eller dårligt oplyste omgivelser. Denne sadeltaske har en størrelse på Small og rummer op til 0,4 liter værktøj.

En utrolig praktisk sadeltaske fra Blackburn. Denne sadeltaske er nem at montere og sikrer, at du altid har dine værktøjer lige ved hånden. Takket være den store åbning er det let at få fat i dit udstyr, og de reflekterende linjer øger din synlighed i trafikken.

I dette Grid 8 multiværktøjssæt fra Blackburn finder du alle de nødvendige værktøjer, herunder unbraco-, stjerne- og torxnøgler. Med en Co2-pumpe og Co2-patroner samt to dækjern er du godt rustet til eventuelle nødsituationer på vejen.

Denne sadeltaske kit Local Co2 har en størrelse på small med en kapacitet på 0,4 liter, hvilket gør den ideel til opbevaring af dine mest essentielle cykelredskaber. Med denne sadeltaske er du forberedt på alle eventualiteter under dine cykelture.

Få fat i Blackburn Sadeltaske Kit Local Co2 - Praktisk og pålidelig

Få fat i Blackburn Sadeltaske Kit Local Co2 og vær forberedt på enhver nødsituation under din cykeltur. Sikkerhed og praktisk opbevaring i én pakke.

Product SKU: 027102600

Product Brand: Blackburn

Produkt valuta: DKK

Produkt pris: 319

Pris Gælder til: 1970-01-01

Redaktørens bedømmelse:
4

Butik:

Brand:

Varenr.:

EAN:

Fragtpris:

Leveringstid:

Cykelexperten.dk

Blackburn

027102600

¤0768686678028¤

49

N/A

Relaterede produkter