Crankbrothers Multi-tool M10 – Gold

Crankbrothers Multi-tool M10 – Gold

Crankbrothers Multi-tool M10 – Gold

kr 149,00

Den Crankbrothers Multi-tool M10 - Gold er det ultimative værktøj til cyklister. Med 10 funktioner pakket ind i en letvægts og holdbar guldfarvet design, vil dette værktøj være din trofaste følgesvend på alle dine cykelture. Glem alt besværet med at bære rundt på flere forskellige værktøjer - denne multi-tool har alt hvad du behøver!

Crankbrothers Multi-tool M10 – Gold er det mest ikoniske multi-tool fra CrankBrothers, som alle cyklister bør have med sig. Dette værktøj har 10 essentielle funktioner og giver dig super value-for-money.

Materiale: Multi-tools med aluminium side bar er lavet af 6150 Hi-Ten stål med dele i 6061 aluminium.

Funktioner: Denne multi-tool har 10 forskellige funktioner, herunder en chain tool og hex-nøgler.

Sammendrag: Crankbrothers Multi-tool M10 – Gold er det perfekte værktøj til enhver cyklist, der ønsker at være forberedt på eventuelle nødsituationer under en cykeltur. Med sit holdbare materiale og et udvalg af funktioner, vil dette multi-tool hurtigt blive din bedste ven på vejen.

Det mest ikoniske multi-tool fra CrankBrothers er uden tvivl deres M10 – Gold. Dette tool har 10 essentielle funktioner og er super value-for-money, hvilket gør det til et must-have for alle cyklister.

Tool’et er lavet med en aluminium side bar og består af 6150 Hi-Ten stål med dele i 6061 aluminium. Dette gør det både holdbart og let at have med på turen.

Nogle af de vigtigste funktioner inkluderer en chain tool samt forskellige hex-nøgler, som er afgørende for reparationer undervejs. Med et CrankBrothers multi-tool M10 – Gold kan man være sikker på at have alt, hvad man behøver til hurtige justeringer eller reparationer på cyklen.

Få styr på dit cykel med Crankbrothers Multi-tool M10 - Gold

Få styr på din cykel med Crankbrothers Multi-tool M10 - Gold. Det ultimative værktøj til reparationer undervejs. Kvalitet og pålidelighed i en praktisk pakke.

Product SKU: CB10750

Product Brand: CrankBrothers

Produkt valuta: DKK

Produkt pris: 149

Pris Gælder til: 1970-01-01

Redaktørens bedømmelse:
4

Butik:

Brand:

Varenr.:

EAN:

Fragtpris:

Leveringstid:

Cykelexperten.dk

CrankBrothers

CB10750

641300351104

49

N/A

Relaterede produkter