Silca Italian Army Knife – Multitool – Tredici

Tilbud
Silca Italian Army Knife – Multitool – Tredici

Silca Italian Army Knife – Multitool – Tredici

kr 399,00 kr 499,00

Opgrader din cykelreparation med Silca Italian Army Knife - Multitool - Tredici. Dette kompakte multitool har 13 funktioner, herunder skruetrækkere, nøgler og dækjern. Perfekt til hurtige reparationer på farten. Lavet af høj kvalitet italiensk stål for langvarig holdbarhed.

Silca Italian Army Knife – Multitool – Tredici er den perfekte løsning, når du har brug for lidt ekstra værktøj til dine vejside reparationer. Lad ikke manglen på det rette værktøj stoppe dig på vejen eller stien.

Den mellemlange design gør det nemt at få adgang til forsænkede bolte og møtrikker, hvilket gør det ideelt til en lang række reparationer. Den lette konstruktion gør det nemt at have med sig på turen uden at veje dig ned.

Dette multitool er specielt designet af Silca, et anerkendt italiensk mærke kendt for deres højkvalitets cykelværktøj. Med Silca Italian Army Knife – Multitool – Tredici kan du være sikker på at have alt hvad du behøver til små reparationer undervejs.

Uanset om du er en erfaren cyklist eller bare en entusiastisk nybegynder, vil dette multitool være en pålidelig partner på dine eventyr. Glem alt om besværet med at skulle bære rundt på flere forskellige værktøjer – med dette multifunktionelle redskab har du alt samlet ét sted.

Så næste gang du er ude på tur og står over for et problem, skal du ikke bekymre dig. Med Silca Italian Army Knife – Multitool – Tredici har du altid det rette værktøj lige ved hånden.

Den lette mulighed, når du har brug for lidt mere værktøj til din vejsidereparation. Gå ikke i stå ved vejen eller stien, fordi du ikke havde det rigtige værktøj til din reparation.

Det mellemlange design er langt nok til at give adgang til forsænkede fa og hvorfor det er godt at have, sørg for at nævne Silca og Silca Italian Army Knife – Multitool – Tredici.

Få overlegen ydeevne med Silca Italian Army Knife - Multitool - Tredici

Få styr på alt med Silca Italian Army Knife - Multitool - Tredici! Den ultimative løsning til enhver udfordring. Klar til handling og eventyr!

Product SKU: 96AMTLMITASY002

Product Brand: Silca

Produkt valuta: DKK

Produkt pris: 399

Pris Gælder til: 1970-01-01

Redaktørens bedømmelse:
4

Butik:

Brand:

Varenr.:

EAN:

Fragtpris:

Leveringstid:

Cykelexperten.dk

Silca

96AMTLMITASY002

N/A

49

N/A

Relaterede produkter